Számomra a legfontosabb visszajelzés az ügyfeleimé. Munkámmal nem az online teret, a social médiát szeretném színesíteni, hanem az engem megbízó vállalkozások munkáját szeretném könnyebbé tenni. Szeretném ha értenék mit miért csinálunk, merre haladunk együtt, melyik lépés miért fontos. Ezért ha olyan visszajelzést kapok, hogy ez nem mindenki számára világos, akkor úgy gondolom a választ hasznos megosztani mindenkivel, akinek ez valamiért fontos lehet.

Amikor velem dolgozol, az kicsit olyan lesz, mint egy tanfolyam. Hogy mennyire szeretnéd, hogy intenzív legyen, az rajtad múlik, te választod meg a találkozóink rendszerességét. De mivel házi feladatokat is kapsz, neked is készülnöd kell, érdemes úgy megválasztani a gyakoriságot, hogy ne legyen számodra nagyon megterhelő.

Nem vagyunk már gyerekek, a vállalkozásodról van szó, fontos az elköteleződés, hogy tényleg szeretnéd, hogy működjön a vállalkozásod. Enélkül sajnos nem megy. Te ismered a legjobban a működésed, te tudod meghatározni a céljaid, a megélhetéseden dolgozunk. Én mindent meg fogok tenni, a határidőkre figyelmeztetlek majd. De az információ nálad van!

Készítettem egy infografikát a folyamatról, amin végigvezetlek majd. Kérlek tedd fel a kérdéseid mindig! Én a legjobb tudásom szerint és a legnagyobb nyitottsággal fogok rájuk válaszolni!

Keress meg, ha vannak még kérdéseid!

További hasznos tartalomért kövesd a Facebook oldalamat vagy iratkozz fel hírlevelemre!