szia! miben segíthetek?

Rugalmasan a vállalkozásodra szabott szolgáltatásokat szeretnék kínálni, az igényeidhez igazítható áron. Ezért kérlek minden esetben írj vagy hívj, hogy egyeztetni tudjunk!

Nincs két egyforma vállalkozás. Ezért tartom nagyon fontosnak a tanácsadás, mentorálás területén a személyre szabott szolgáltatásokat és a rugalmasságot.
Emellett nehéz konzerv megoldásokat kínálni, de tudom, hogy az költségek tervezése alapvető fontosságú.

Ezért a visszajelzések alapján kialakítottam a weboldalamon 2 vállalkozást segítő csomagot, melyekkel mind kezdő, mint pedig valamilyen területen elakadt vállalkozóknak szeretnék legalább egy fél évnyi „löketet” adni szemléletmódban és marketingtervezésben. Szeretném, hogy a program végére megértsd mi miért történik a vállalkozásodban és biztosan tudd, mikor és mit kell változtatnod marketing területen.
Hogy egyértelműen lásd, ha nem ott van a probléma.

BOOST 12 CSOMAG

Egyeztessünk hetente! Tegyük sínre a vállalkozásodat 3 hónap, azaz 12 hét alatt!

1. hónap: AUDIT! Átvilágítalak, hol tartasz most, melyek a fejlesztendő területeid. Induló vállalkozás esetén átbeszéljük a terveidet, ezek marketing aspektusait.

2. hónap: CÉLKITŰZÉSEK! Meghatározzuk hogyan fejlődünk, milyen eszközökre van hozzá szükséged, megkeressük ki tud benne segíteni, ha kell. Határidőket rendelünk a céljaidhoz, felvázoljuk az elkövetkezendő fél éved.

3. hónap: MARKETINGTERVEZÉS! A célkitűzések alapján megtervezzük az elkövetkezendő fél éved marketingkommunikácóját. Meghatározzuk azt is, hogyan fogjuk a célokat mérni.

 

Ára: 3 X 59 900 forint/hó

BOOST 8 CSOMAG

 A BOOST 8, a BOOST 12 „gyorstalpalója”, heti 1-2 (összesen 12) konzultációval.

Nem 3, hanem 2 hónap alatt jutunk el addig, hogy részletes, fél éves marketingterved legyen. 

 

Ára: 2 X 129 900 forint/hó

Marketing(stratégiai) konzultáció

30 000 forint/alkalom

 

A konzultáció tartalmaz egy probléma fókuszú, 1 órás online vagy személyes beszélgetést, mely során megismerkedem a nehézségeiddel, kérdéseiddel.

Ezt követően elválunk és én 5 munkanapon belül kidolgozom a célirányos megoldási javaslataimat.

Negyedéves marketing tanácsadás csomag

27 900 forint/alkalom

 

Az ismerkedő konzultáción meghatározott célok havi lekövetése, mentorálás, havi célkitűzések.

A megrendelés feltétele az ismerkedő konzultáción való részvétel, illetve legalább 3 hónap elköteleződés.

(online) Marketing audit

69 900 forint

 

Érdekel milyen állapotban van a weboldalad? Hogyan szerepelsz a versenytársakhoz képest? Hogy mit lehetne tenni ahhoz, hogy a jelenlegi piaci helyzeted legalább 30%-al javítsuk?

Egy marketing audit során visszajelzést kapsz a weboldaladról mind felhasználói, mind pedig technikai szempontból. Átnézésre kerülnek a social média felületeid, az arculatod és a kommunikációs stílusod.  Ezek az alapok, de a listát bővíthetjük még igény és megállapodás szerint.

A számok, tények alapján javaslatokat kapsz fejlesztésekre.

Marketingstratégia & tervezés

Nem szeretnél azon aggódni, sokat gondolkodni mit posztolj, mikor milyen akciót indíts, hogyan működjön a marketinged? Kitaláljuk együtt! Készhez kapsz minimum egy éves tervet arra, hogy céljaidhoz igazodóan, struktúráltan tudj haladni! A kampánytervezés mellett meghatározzuk azt is, pontosan mikor, mit és kinek kommunikálj!
A stratégiát teljesen az igényeidhez, céljaidhoz, pénzügyi kereteidhez… – Rád szabjuk!

Seth Godin

„A marketing annyira hatékony, és annyira része a mindennapi életünknek, hogy a fogyasztók nem a tények racionális elemzése alapján, hanem az életüket átható különböző történetek hatására döntenek.”

KEZDJÜNK EL EGYÜTT DOLGOZNI!

Ha úgy gondolod tudok neked segíteni, vagy kérdésed van bármilyen témával kapcsolatban, amit felvetettem, írj nyugodtan! Nagyon szívesen válaszolok!

14 + 14 =

elérhetőségi terület

Személyesen Budapest és környéke, bárhol máshol online, illetve megállapodás szerint

Adatvédelmi tájékoztató

Morell Eszter © 2024 Minden jog fenntartva.